La pluja afluixa

La pluja afluixa

Després d’uns humits quarts de final, tenim ja la foto dels 12 equips classificats per a semifinals en cada una de les tres divisions.

Hi ha hagut molta emoció a la divisió masculina, i també la primera crida al Comitè d’Esperit, en vista que les sensibilitats s’han disparat entre KFUM Orebro i l’equip de Moscú Real Five als quarts de final. La situació s’ha resolt ràpidament i s’ha de destacar que hi va haver un gran esperit, amb un disc agafat al terra a més d’un jugador reconeixent la seva posició fora del camp intentant realitzar un ‘greatest’. Ha saltat i declarat que havia tocat el terra abans de llençar el disc i, per tant, el punt no va pujar al marcador. Ha estat molt bo veure-ho i, afortunadament, ho podeu veure a FanSeat!

Al final Real Five ha aconseguit la victòria per 13 a 8 i s’ha assegurat una plaça a la semifinal contra FAB, que ha batut a Shadows per un punt en un partit molt discutit que ha finalitzat al punt universal. També podrem gaudir d’una semifinal espanyola, garantint un equip espanyol a la final. Enhorabona a Murciélagos per superar FreezzzBeezzz 12-10 i a Fendisc per la seva victòria per 13-7 contra Magic Disc Angers.

A mida que ha avançat el dia, les temperatures han caigut, la pluja continuava caient i les condicions es posaven més difícils per a la ronda d’equips mixtes. Després d’uns quarts de final mullats i relliscosos, sembla que no hi haurà representació del Sud d’Europa a les semifinals. Com els espanyols a la divisió masculina, els russos gaudiran d’un equip a la final mixta, després que Midnight Cobras ha batut UFA per 11-6 i Russo Turisto ha guanyat a Mubidisk 11-8.

La divisió femenina no ha estat menys emocionant. Seguint la lògica, les imbatudes Cosmic Girls han garantitzat la seva presència a les semifinals on jugaran contra Spinners, que ha vençut a l’equip local Cremas al punt universal. L’altra semifinal serà Seagull contra ZUF, després de contundents victòries contra Yellow Fujever i Parrochas, respectivament. L’eliminació dels dos equips espanyols als quarts de final, deixa també sense representació al sud d’Europa a les semifinals femenines.

En aquest moment, la pluja s’ha aturat… pregueu a les Deesses del Frisbee!

2018-10-27T20:41:29+00:00 octubre 27th, 2018|